Publicerat

Vi skulle vilja informera att vi på Haga Tak är godkända Resitrix vattentät tätskikt takläggare. Resitrix har en exceptionell lång livslängd minst 50 år och permanent hållbarhet och elasticitet livet ut.
Vi vänder oss både till privata och företagskunder. Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller välkomna till butiken på Smedjegatan 20B i Växjö så berättar vi mer.

Publicerat

Publicerat

Publicerat

Hej Kära Kunder!
Vi vill informera om att vi har utökat vårt utbud av tjänster och numera även har tillstånd för att sanera asbest. Om du har ett eternittak, hjälper vid Dig gärna att riva/sanera detta och att lägga om taket! Missa inte att ta in vår offert och Välkomna!

Publicerat

Planerar Du ett takbyte? Ta in vår offert, beställ ditt tak och delta i utlottningen av en sprillans ny cykel från Skeppshult!

Kampanjen gäller från den 16/4 till den 31/5. För mer information ring 0723-995419. Välkomna!

Publicerat

Välkomna til Bomässan i Tipshallen, i Växjö, den 20-22/4!
Kom och se våra aktuella kampanjer. Hämta din fribiljett i vår butik på Smedjegatan 20b!


Publicerat

Välkomna till vår Tak-Demodag på Haga tak!

Dagen då Du kan träffa representanter från Velux-takfönster, Kami-takplåt, Benders-takpannor, Windon-solpanel & Nyedal- solpanna.

Alltså, välkomna till Smedjegatan 20b, i Växjö.
Onsdagen den 14:e mars, klockan 10-19!

Din “godispåse” väntar på Dig!

Publicerat

 

Förra året vann en av våra  kunder en resecheck värde 40.000 kr och åker till Sydafrika till jul.  I år tävlar du istället om takmaterial värde 40.000 kr! Boka ditt tak hos oss från idag den 10/4 2017 och senast den 30/6 2017, samt motivera på FB varför just Du ska vinna, (eller genom annan kanal). Börja med att kontakta oss för en kostnadsfri offert! Angående frågor kring sommartävlingen, ring oss på 0723-995419 eller mejla oss till info@hagatak.se Ni är också välkomna till vår butik på Smedjegatan 20b i Växjö, mellan kl.10 -18!