Asbestsanering

Om du planerar att utföra asbestsanering i Växjö är det bara att kontakta oss. Vi hjälper dig mer än gärna!

Känner du att det är dags att göra miljön en tjänst och säkra en hälsosam inomhusmiljö i samband med byggnadsarbete? Då är det hög tid att överväga asbestsanering. Asbest är en farlig och skadlig substans som kan orsaka allvarliga hälsoproblem om den andas in, och kan finnas i byggnader som har tillverkats före 1990-talet.

Vi på Hagatak erbjuder en professionell asbestsaneringstjänst som säkerställer att alla asbesthaltiga material säkert och ansvarsfullt avlägsnas från din byggnad. Genom att arbeta med certifierade produkter och tekniker, kan vi garantera en säker och effektiv asbestsanering som möter alla lokala och nationella regler och föreskrifter.

Vi förstår att du vill ha en snygg och trygg byggnad, och därför erbjuder vi en asbestsaneringstjänst som är både effektiv och estetiskt tilltalande. Vi arbetar för att säkerställa att efter avlägsnandet av asbest, så blir byggnaden säker, ren och i bra skick.

Så om du vill ha en hälsosam och säker inomhusmiljö, tveka inte att kontakta oss på Hagatak när du är redo att genomföra en professionell asbestsanering i din byggnad. Vi är redo att hjälpa dig att bli en av de många nöjda kunder som har upptäckt fördelarna med en trygg och hälsosam byggnad.

Varför Hagatak?

Miljövänlig utrustning och material

Tillstånd för att sanera asbest

Lokalt familjeföretag

Vad är asbest och varför måste man sanera det?

Asbestsanering är nödvändigt eftersom det är en farlig substans som kan orsaka allvarliga hälsoproblem om den andas in. Även små mängder asbest kan vara farligt och det är därför viktigt att alltid följa säkerhetsföreskrifterna vid hantering av asbest. Asbestsanering är processen att säkert och ansvarsfullt avlägsna asbesthaltiga material från byggnader och strukturer för att skydda människors hälsa och miljön. Detta bör alltid utföras av utbildade och certifierade asbestsanerare som har rätt utrustning och erfarenhet för att minimera hälsoriskerna och följa alla föreskrifter och regler för asbesthantering och -avlägsnande.

 

Tveka inte att ringa oss om du behöver hjälp med installation av solceller!