Solceller

Om du planerar att installera solpaneler i Växjö är det smartaste alternativet att kontakta oss och söka hjälp från en professionell solpanelinstallatör.

Känner du att det är dags att göra miljön en tjänst i samband med takarbete och dessutom spara pengar på elräkningen tack vare egenproducerad energi? I så fall har läget aldrig varit bättre, eftersom tekniken för solceller och solpannor verkligen har mognat på senare år. Nu är de mer effektiva och prisvärda än någonsin tidigare. Vi erbjuder en tjänst som garanterar certifierade produkter som inte bara håller vad de lovar, utan också ser riktigt bra ut när de blivit installerade. Alltså behöver du inte längre kompromissa mellan ett vackert tak och solenergi till din fastighet. Varför inte satsa på båda två? Kontakta oss på Hagatak när du är redo att bli en av de många nöjda kunder som upptäckt fördelarna med att ta tillvara på solen!

Varför Hagatak?

Miljövänlig utrustning och material

Snabba och pålitliga tjänster

Lokalt familjeföretag

Effektiva svenska solceller från Windon

Ska du installera solceller måste du satsa på kvalitet och på produkter som är anpassade för vårt nordiska klimat. De solceller som produceras av utländska tillverkare för sydliga breddgrader har ibland paneler som kan få problem med hållbarheten, inte minst i sträng vinterkyla, som kan leda till frostsprängningar. Ett annat problem är att när solstrålningen är starkare behöver inte verkansgraden vara lika hög, men i Sverige är vi inte lika bortskämda med stark sol och vill att solpanelerna verkligen ska producera så mycket el som möjligt. Vi använder oss av solceller från Windon, tillverkade i Sverige för våra svenska förhållanden. De är certifierade, vilket innebär att de är noggrant testade och uppfyller höga krav gällande hållfasthet, elsäkerhet och brandklassning. När de dessutom är tillverkade med den senaste tekniken och med Sverige som ursprungsland så kan man vara säker på att även kvaliteten är hög.

Vad som gör Windons solceller unika är kombinationen av god energiavkastning och lång livslängd. Materialen är omsorgsfullt utvalda och även miljöaspekter har vägts in genom att i största möjliga mån välja närproducerat. De klarar även den strängaste svenska vintern och är anpassade för att undvika vattenansamling i den starka aluminium-ramen som dessutom klarar extrema snömängder. Hagatak ger dig chansen att installera dessa fantastiska svenska solceller till ett förmånligt pris.

Tveka inte att ringa oss om du behöver hjälp med installation av solceller!