Benders

benders

Vi samarbetar med Benders som är ett av de marknadsledande producenterna av tak - och markprodukter i Norden. Sedan 1960 har Benders jobbat med högkvalitets material som följer både trender och hållbarhet. Idag jobbar benderconcernen fyra olika affärsområden. Betong- och granitprodukter, flygverksamhet, hästverksamhet och fastighetsförvalting. Deras höga ambition på att alltid förbättra och förnya resulterar i ständig produkt-, kvalité- och kompetensutveckling. Benders utgår alltid från dina behov, med deras personliga service erbjuder de dig som konsument guidning till precis det du letar efter. Benders har ett brett sortiment, allt ifrån takpannor i betong- och lera, stabila och lättmonterade grunder till vacker natursten som exklusiv granit- och skifferprodukter. 

 

Fellessons

fellessons

Samarbetet med Fellessons som jobbar inom tre- och byggvaror lokalt i Växjö har erfarenhet i byggbranchen i mer än 100 år. Deras långa erfarenhet och kunniga medarbetare gör att vi kan handla tryggt med bra produkter. Fellessons är miljöcertifierade enligt ISO 14001 vilket innebär att deras positiva miljötänk minskar produktionens miljöpåverkan. Fellessons finns på tre platser i Växjö där all verksamhet bedrivs i egna fastigheter. Företaget är delägare i ett av Sveriges största byggandelskedja, Interpares samt PVL, plåt- och ventilationsleverantören sedan 1994. Fellessons är uppdelat i fyra olika verksamhetsområden. Fellessons Bygghandel, Fellessons Industrifärg, Fellessons Snickeri och Fellessons Timber Products.

 

Webbix

Vår hemsida har vi skapat tillsammans med Webbix. De jobbar med att skapa snygga hemsidor för företag och privatpersoner som inte har någon erfarenhet inom webbutveckling. Vi vill att våra kunder enkelt kunna få information genom Internet och genom Webbix tjänster har de skapat en hemsida för oss att enkelt uppdatera och smidigt kunna ge våra kunder information. Webbix drivs av en duktig duo från Växjö som jobbar med webbutveckling. De erbjuder sina kunder stora valmöjligheter av val för sin hemsida till rimliga priser. All data som du registrerar på ditt konto sparas i backuper vilket innebär att det finns möjlighet att återskapa raderade filer. Vilket är en säkerhetsgaranti där supporten hos Webbix alltid finns till hands.

Haki

haki

 

För att jobba säkert på våra arbetsplatser använder vi HAKIs byggnadsställningar. De erbjuder bland annat ställningar, ställningspaket, trapptorn, väderskydd, hissar och fallskyddssystem. HAKIs inställning om säkerhet, ergonomi och krav på förbättrad arbetsmiljö gör vårt jobb enklare och tryggare. De erbjuder den kompletta arbetsplatsen genom internationella samarbetspartners och systemleverantörer. HAKI har mer än 50 års erfarenhet inom arbetsbranchen och är en pålitlig rådgivare med tanke på dess expertis att skapa en säker och hälsosam arbetsmiljö. De jobbar med ständig utveckling att förbättra din arbetsplats genom att nyttja högkvalitativ produktionsteknik. HAKI erbjuder kompletta ställningssystem med många funktioner och som underlättar hantverkares arbete otroligt.

 

Velux

velux logo_1

 

Velux är företaget som gör ditt byggnadsverk full av dagsljus, frisk luft och livskvalité. Velux installerar takfönster i alla tänkbara former och vinklar. Din tanke om att få in mer ljus i din bostad gör Velux till verklighet. 1941 skapades det första takfönstret för att kunna nyttja användbara husvindar och skapa bostadsyta. Namnet VELUX kommer från VE - ventilation och LUX - ljus som beskriver dess huvudfunktion. Idag finns Velux i över 40 länder och med deras utveckling i över 70 år skapas det alltid nya innovation lösningar för få in ljus och bra ventilation till din anläggning. Velux höga ambition för att värna om miljö gör att de ständigt jobbar med minskad negativ miljöpåverkan.

 

Plannja

plannja_logo1

 

Plannja är ett av Europas ledande varumärken inom förädlade tunnplåtsprodukter för byggmarknaden. Plannja producerar tak som är gjorda av högsta kvalité för att tolerera ett nordiskt klimat. Med fokus på stålet har Plannja förädlat produkter i tunnplåt ända sedan 1967. Deras design och funktion för takpannor gjorda av stålplåt och aluminium, fasadkassetter och takavvattning är syfte för att höja värde och komfort på din byggnad. Plannja jobbar med helt naturliga råvaror, järnmalm, kol och upp till en tredjedel redan återvunnet stål, vilket gör att deras produkter också är 100 procent återvinningsbara. Plannjas profilsortiment i stål och aluminium är både brett och funktionellt. De erbjuder kompletta takpaket med alla nödvändiga tillbehör.